Leírás

Rágómaki fogzásra – Sötétkék

Rágómaki fogzásra – Sötétkék termékünk egy csodálatos darab!

Mit érdemes tudni róla?

A Matchstick Monkey Rágómaki egyedi formájával és különleges színeivel azonnal a pici kedvence lesz, egyszerűen imádni fogja! Könnyű a tartása, jó a fogása, és számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik, ami pl. a fogzási fájdalom csillapítására jó. Mialatt biztonságosan csillapítja a sajgó fájdalmat, fejleszti a babád motorikus képességeit is, többek között segíti a fogóreflex fejlődését, alakulását.  A rágómaki fején a dudorok puhák és kíméletesek a babád ínyéhez, imádják a picik rágicskálni őket. Közvetlenül a fájdalom forrásához eljutva segít megnyugtatni a sajgó ínyt, hisz a baba pont oda fogja tenni a termék fejecskéjét, ahol neki sajog, viszket, fáj. Higiénikus módja a fogzási fájdalmat csillapító készítmények, gélek használatának. Egyszerűen csak vékonyan kend be a baba ínyét vele, és már adhatod is a pici kezecskéjébe a terméket. Nyugodtan beteheted a mosogatógépbe vagy sterilizáló készülékkel is fertőtlenítheted, akár forró vízbe is beledobhatod, semmi baja nem lesz. Ez profi, minőségi darab!

Miközben a babád az ínyét masszírozza, a Rágómaki segít felkészülni a fogkefe használatára is. A termék BPA mentes anyagokból készült, illetve FDA és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy minőségi darabot szerzel be a babádnak. Bármit vásárolsz tőlünk, ne felejtsd el az egyik darabot a kosaradba tenni. Hidd el, hogy előbb-utóbb szükséged lesz rá.  Már egészen pici, 3 hónapos kortól ajánlott 3 éves korig!

Mérete: a rágómaki 10,5 cm magas.

Ne feledd: vidd fel a fogzási fájdalmat csillapító gélt vagy granulátumot a Rágómaki fejére és segíts a babádnak bemasszírozni oda, ahol éppen fáj.

A Matchstick Monkey Rágómaki a legjobb barátja lesz a babádnak és egy kis játékkal észrevétlenül sikerül megkönnyítenie a fogacskák előbújását. Mindezt saját tapasztalatból mondjuk!

Egyedi, ergonomikus kialakítás. Nem veszélyes, nem tudja lenyelni vagy megsebesíteni magát vele a baba. Sterilizálóban és mosogatógépben tisztítható.

Nem érdemes kihagynod: bármit rendelsz az oldalunkról, ne felejtsd el az egyik kis makit is a kosaradba tenni.

Ha véletlenül elfogyna ez a szín, az utánpótlás 2-3 nap alatt ideér, gyorsan fogjuk neked küldeni. Így ha rendelhető státuszban látod éppen, akkor sem kell aggódj, mert pár nap alatt nálad is van bármelyik szín.