Leírás

Minden kerékpárosnak, kortól függetlenül, szolíd bukósisakkal kell rendelkeznie. A gyerekek esetében a legjobb őket már a kezdetektől megtanítani a bukósisak viselésére, hogy megszokják annak használatát. A SAFETY gyerek bukósisak védi a gyerek fejét és biztosítja számára a megfelelő biztonságot attól függetlenül, hogy csak most tanul biciklizni a triciklijén, vagy szaladgál a futóbiciklijével, vagy szeretne támaszkerék nélküli biciklire szállni. A bukósisak erősített és szolíd szerkezetű – biztosítja a hatékony védelmet és a magas szintű energiaelnyelést. A SAFETY sisak a piacon kitűnik kimagasló minőségű kivitelezésével, vonzó kinézetével és elképesztő könnyűségével. Ezen túlmenően, a bukósisak kinézetének érdekesebbé tétele érdekében a készletben kedves matricák találhatók, melyeket a gyerek önállóan felragaszthat. A termék megfelel az EN 1018 sz. uniós sisakszabványnak, CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Előnyök:
Biztonság:
● ASAFETY gyerek bicikli bukósisak expandált polisztirolból készült vastag héjjal és energiaelnyelő belső burokkal rendelkezik.
● A sisak héja a koponya anatómiájának megfelelően került megtervezésre, a látószög figyelembevételével – kényelmes és mindenek előtt nem korlátozza a gyerek látószögét a biciklizés közben.
● A termék megfelel az EN 1018 sz. uniós sisakszabványnak, CE tanúsítvánnyal rendelkezik.
Kényelem:
● A SAFETY 11 szellőzőnyílással rendelkezik, melyek elvezeti a hőfelesleget. Ennek köszönhetően a kisgyerek még a melegebb napokban sem fog izzadni, és a biciklizés számára komfortos lesz.
● Az áll alatt szabályozható pánt mind a kényelmet, mind a biztonságot szolgálja.
● A bukósisak puha anyaggal került kibélelésre, mely nem csupán elnyeli az energiát, de szintén növeli a viselés komfortját.
Funkcionális:
● Széles tartományban szabályozható 48-52 cm (fejkerület). A szabályozás könnyen kezelhető szabályozó gombbal történik. Ennek köszönhetően a bukósisak könnyen hozzáigazítható a gyerekhez, korától függetlenül.
● A matricák segítségével a gyerek önállóan testreszabhatja a bukósisakját. A készletben különböző motívumú matricák találhatók – mind a fiók, mind a lányok megtalálják a magukak valót.

Kivitelezése:
Anyaga:
● Kemény és erős ABS külső héj
● Keményített polisztirol a remek amortizáció és kis súly érdekében
● Könnyű és tartós anyagból készült belső párnák
Méretek:
● a héj hossza: 25 cm,
● a héj szélessége: 21 cm,
● a héj magassága: 15 cm.
● Szabályozási tartomány: 48-52 cm.

Súlya: 270 g

A karton mérete/súlya: 25 x 22 x 15 cm cm / 0,44 kg

További információk

Tömeg 0,7 kg