Miért jók a pólyakendők a piciknek?

Miért jók a pólyakendők a piciknek?

A  pólyakendők a hagyományos pólyának egy modernebb változatai.

A hagyományos pólyával ellentétben, a pólyakendőt másképpen kell használni, de ne ijedj meg, mert használata nagyon egyszerű. Beleteszed a babát, felhajtod a lábrésznél, oldalsó részeivel betakarod a kis csöppséget, rögzíted a tépőzárat, vagy megkötöd a szalaggal és kész is vagy. A pólyában a baba jól érzi magát, lábacskái szabadon mozoghatnak, pocakját semmi nem szorítja. Ha mosni szeretnéd, egyszerűen csak rakd a mosógépbe, és kövesd a gyártói útmutatást. Ha már kinőtte a baba, használható hempergőként, takaróként vagy a pelenkázó lapra puha, meleg alátétnek.  Ha bizonytalan vagy a baba tartásában, fogásában, használd nyugodtan a pólyát, mert biztonságérzetet is ad neked, és a babádnak is. Igyekszünk olyan pólyákat tartani, amik harmonizálnak az ágyneműk, álomszobáink színvilágával. Fedezd fel őket —>>>

Miért jó, ha a mi pólyánkat választod, miben másabb mint a többi? 
  • Kizárólag 100% pamutból készülnek, kedves, vidám mintákkal, vagy egyszínű, esetleg tarkán szőtt anyagból.
  • Tépőzárral vagy szalaggal rögzíthető, így kisbabád pocakját nem fogja szorítani a pólya, lábacskái szabadon mozoghatnak benne.
  • Télen és nyáron is használhatod, komfortérzetet biztosít a babádnak.
  • Lesz egy szuper jó, sokáig kihasználható pólyád, takaród 100% pamutból…

Ez a termék biztonságos, mivel természetes pamutból készül, így nem okoz bőrirritációt, nem tartalmaz a csecsemőkre káros anyagokat. Nem veszít színe élénkségéből és nem színezi el a többi ruhát . Kellemes mintázatú és színe nyugtató hatású. Nem tartalmaz gombokat, sem műanyag illetve acél darabkákat, melyek veszélyesek lennének a baba számára. Töltete antiallergén anyagból készült ami azt jelenti, hogy nem terjeszt mikroorganizmusokat és penészt.

Miért jók a pólyakendők a piciknek bejegyzésünk reméljük a segítségedre volt!

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.