Tippek ha mellszívó vásárlás előtt állunk

Tippek ha mellszívó vásárlás előtt állunk…

Amikor a baba szopása hatékony, a tejképződésben általában nem jelentkezik probléma.  A kezdeti időszakban fejni kell, hogy ne telítődjön túl a mell, ne pangjon az anyatej, mert azmellgyulladáshoz vezethet.Ha kevés a tej, a mell masszírozásával, és rendszeres fejésével, a mell minél gyakoribb kiürítésével fokozni lehet a tejtermelést. Eredményesebb a fejés, ha közvetlenül a szoptatás után végezzük azt. Figyelembe kell venni, hogy a két mell soha nem egyforma, így nem azonos a tejtermelés sem.
A legolcsóbb megoldás a kézzel történő fejés, de ennek a technikáját, nem tudja mindenki elsajátítani, éppen ezért erre a célra fejlesztették ki a mellszívó készülékeket.  Kétféle típussal találkozhatunk a piacon: kézi mellszívó, és elektromos mellszívó.

Mikor, melyiket?
Kézi mellszívó

Azokban az esetekben, ha a baba várhatóan rövid idő múlva tud majd jól szopni, jó megoldást nyújthat a kézi mellszívó.
A kézi mellszívók egyszerűen, hatékonyan, erőkifejtés és fájdalom nélkül, egy kézzel működtethetők, és hamar kiürítik a mellett. Nem erőből szívnak, hanem speciális szilikon párnával ellátott szívófejükkel stimulálják a tejleadást. Könnyen összeállíthatóak, és mindegyik alkatrészük fertőtleníthető.

Elektromos mellszívó

Az elektromos mellszívóknál is többfélével találkozhatunk. Vannak olyan nagy gépek, amiket elsősorban kórházak és egyéb szülészeti intézmények használnak, amik nagyon erőteljesen szívnak. Otthoni használatra ezek a gépek nem igazán javasoltak, mert a mellbimbót és annak udvarát sérthetik, ugyanakkor nagyságukból adódóan nem mobilisak.

Az otthoni elektromos mellszívók, gyorsak és hatékonyak. Első fázisban stimulálják a mellet, ami elindítja a tejleadást. Amíg ez létre nem jön, és ki nem váltódik, fontos, hogy kis erejű szívásokra van szükség. Ezt követi a második szakasz, a mélyebb, erősebb szívási ritmus.  A hatékony, elektromos mellszívó számtalan egyedi beállítással rendelkezik, és olyan anyagokból készült, hogy az tökéletesen felveszi a mell formáját. Könnyen működtethető, és minden alkatrésze sterilizálható.

Óriási munkát jelent az anyatej mellből való kiürítése, így nagyon fontos, hogy a mellszívó kiválasztásánál, semmiképpen ne a design befolyásolja a szülőket, mert az anyatejjel egy tökéletes életkezdetet biztosíthatunk a kisbabánknak.

Nézd meg a mi mellszívó kínálatunkat itt —>>>

Ne veszítsd el a türelmet, ha az első fejések alkalmával nem sikerül a fejés, vagy csak néhány csepp az eredmény. Ha másnak sikerült, neked is fog, csak legyél nagyon kitartó!

Reméljük, hogy tippek ha mellszívó vásárlás előtt állunk bejegyzésünk a segítségedre volt a választásban.

 

 

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.